Sote de pipote si inimi

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 5 Iul 2012 | 12655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • 1 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote si inimi:

Pipotele si inimile se clatesc cu apa rece, se curata de pielite si grasime, se mai taie in bucatele mai mici si se pun intr-un castron. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline si se adauga si morocovul taiat rondele, se adauga pipotele si inimile, se calesc bine. Usturoiul se zdrobeste dupa care se taie feliute subtiri si se pune deoparte, impreuna cu mararul tocat marunt. Se adauga peste pipote apa cat sa acopere, se lasa la fiert timp de 1 ora si se mai completeaza cu apa intre timp. La sfarsit se adauga rosii cherry taie in doua, usturoiul si mararul. Se condimenteaza cu cimbru, vegeta, piper alb, boia dulce si frunze de ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

va astept la masa!simona te rog sa te servesti
laura
mamaieelena

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

iri
miuta
gabytza

BuburuzaBubu 1

07.07.2012, 10:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu kapia